Trimble și Hyundai Heavy Industries, acord de integrare a kit-urilor de preechipare pe excavatoare HHI

Excavator Hyundai cu technologie Trimble


Trimble și Hyundai Heavy Industries, acord de integrare a kit-urilor de preechipare pe excavatoare HHI

Hyundai Heavy Industries plănuiește să introducă excavatoare Trimble Ready

în Europa, America de Nord și Asia-Pacific


Trimble şi Hyundai Heavy Industries au anunțat la Bauma 2016 un plan de integrare, fabricare și comercializare a Kit-urilor de preechipare Trimble a utilajelor, pentru a permite instalarea componentelor sistemului de ghidare automată Trimble® GCS900 pe anumite excavatoare. Procesul de instalare rapidă și simplificată elimină necesitatea de găurire, sudură, revopsire sau demontare atunci când se instalează una din soluțiile de ghidare automată a utilajelor Trimble GCS900 2D sau 3D, operațiune care poate reduce timpii morți ai utilajului.

"HHI este foarte bucuroasă să înceapă acest efort de integrare cu Trimble pentru dezvoltarea unor soluții avansate de ghidare a utilajelor pentru gama noastră de excavatoare", a declarat Seung-Jai Lee, vice-președinte senior al HHI-CE.

"Integrarea kit-urilor Trimble Ready cu excavatoarele HHI va aduce clienților HHI o soluție modernă, cu tehnologie de vârf care poate fi comandată chiar din fabrică", a declarat Jim Green, director de business pentru Trimble OEM Solutions, Inginerie Civilă și Divizia Construcții.

Sistemul de ghidare automată Trimble GCS900 este un sistem de control al utilajelor pentru terasamente, care face ca suprafețele de proiectare, pantele și aliniamentele să fie accesibile operatorului pe un ecran din interiorul cabinei. Sistemul utilizează GNSS, GPS și tehnologie cu laser, sonică sau stație totală pentru a poziționa cu precizie lama sau cupa în timp real, reducând în mod semnificativ suprasarcina și îmbunătățind productivitatea și eficiența contractorului. 

Despre Hyundai Heavy Industries

Hyundai Heavy Industries (HHI) prin Divizia de Echipament de Construcții este un producător de utilaje recunoscut pe scară largă pentru utilizarea ingineriei ergonomice și a tehnologiei avansate. Divizia fabrică excavatoare hidraulice, încărcătoare frontale, buldoexcavatoare, mini încărcătoare, precum și vehicule industriale. Din 1985, Hyundai Heavy Industries (HHI) a livrat mai mult de 500.000 de echipamente pentru construcții și vehicule industriale de calitate pentru clienții din întreaga lume. Unitățile de producție ultramoderne ale HHI din Coreea, China, India și Brazilia produc excavatoare, care sunt vândute și servisate printr-o rețea de peste 540 de dealeri, în 140 de țări din întreaga lume.

Slide background

Produse şi servicii

Tehnologie Trimble in Romania

Pentru a înțelege mai bine ce sunt sistemele de ghidare a utilajelor și echipamentele de topografie

DESCOPERĂDescopera sistemele de ghidare buldozere oferite de SITECH Romania

SITECH pe YouTube
Timber by EMSIEN-3 LTD

Meniu Footer SITECH Romania

Imagine separator SITECH Romania