Volvo CE colaborează cu Trimble pentru integrarea unui sistem 3D pe excavatoare

Sistemul de ghidare Trimble 3D cu sistemul Volvo Dig Assist 2D pe excavatoarele Volvo

Volvo CE colaborează cu Trimble pentru integrarea unui sistem 3D pe excavatoare


Trimble și Volvo CE au anunțat la Bauma 2016 un acord pentru dezvoltarea unei soluții de integrare a sistemul de ghidare Trimble 3D cu sistemul Volvo Dig Assist 2D pe excavatoarele Volvo. 

Integrarea soluției de ghidare a utilajelor Trimble 3D pe excavatoarele Volvo va permite clienților de tehnologie Volvo Dig Assist  să utilizeze modelele 3D, precum și date furnizate de tehnologile Trimble® Connected Site®.

"Soluția pe care o dezvoltăm va oferi clienților noștri o combinație de clasă mondială între tehnologia premium a utilajelor Volvo și tehnologiile Trimble Connected Site care includ date geometrice ale șantierului", a declarat Niels Haverkorn, vice-președinte al Platform Business Solutions.

"Suntem foarte încântați să cooperăm cu Volvo pentru o soluție de control al mașinii care integrează tot ce au mai bun de oferit ambele companii", a declarat Bryn Fosburgh, vice-președinte la Trimble. "Antreprenorii încearcă să găsească noi modalități de a îmbunătăți competitivitatea, eficiența și productivitatea. Integrarea soluțiilor Trimble cu cele ale Volvo permite clienților noștri comuni să valorifice mai ușor tehnologiile pentru construcții în afacerea lor."


Despre Volvo

Grupul Volvo este unul dintre cei mai importanți producători mondiali de camioane, autobuze, utilaje de construcții și maritime și motoare industriale. Grupul oferă de asemenea soluții complete pentru finanțare și service. Grupul Volvo, care are aproximativ 100.000 de angajați, are facilități de producție în 18 țări și vinde produsele în peste 190 de piețe. În 2014, vânzările Grupului Volvo s-au ridicat la aproximativ 283 de miliarde de coroane suedeze (31 de miliarde de euro). Grupul Volvo este o companie publică ce are sediul în Göteborg, Suedia. Acţiunile Volvo sunt listate la bursa Nasdaq din Stockholm.

Slide background

Produse şi servicii

Tehnologie Trimble in Romania

Pentru a înțelege mai bine ce sunt sistemele de ghidare a utilajelor și echipamentele de topografie

DESCOPERĂDescopera sistemele de ghidare buldozere oferite de SITECH Romania

SITECH pe YouTube
Timber by EMSIEN-3 LTD

Meniu Footer SITECH Romania

Imagine separator SITECH Romania