Compania SITECH

SITECH Romania Construction Technology este distribuitorul oficial al mărcii Trimble de Tehnologie pentru Lucrările de Construcţii.

SITECH Romania Construction Technology, furnizorul dumneavoastră preferat de Tehnologie pentru Lucrările de Construcţii.

Compania noastră comercializează sisteme de ghidare a utilajelor şi de gestionare a şantierelor, echipamente topografice, precum şi software, pentru toate aplicaţiile de teren şi de birou.TRIMBLE, GARANŢIA CALITĂŢII

Cu linii de produse scalabile, tehnologice, şi software-uri precise şi complete pentru gestionarea şantierului, SITECH France vă ajută, prin calitate echipamentelor Trimble,  să creşteţi productivitatea şantierului dvs., să optimizaţi la maxim rentabilitatea parcului de utilaje, a maşinilor sau a echipamentelor, şi să puteţi urmări pas cu pas evoluţia şantierului dumneavoastră.

Accesaţi toate soluţiile Trimble aici.SERVICII PRIORITARE

În completarea soluţiilor sale, SITECH vă aduce cele mai bune servicii, venim în sprijinul dumneavoastră cu suport în gestionarea închirierilor, reparaţii, service, formare pe şantier sau în uzină şi revizii anuale ale echipamentelor dumneavoastră, şi vă eliberăm un certificat de conformitate Trimble.

Descoperiţi toate serviciile oferite de SITECH.

Timber by EMSIEN-3 LTD

Meniu Footer SITECH Romania

Imagine separator SITECH Romania